Zanimljivosti

 • TEAM BUILDING POLJOCENTAR 2023.
  27. i 28. svibnja družili smo se u Gorskom kotaru.
  Uz razne aktivnosti – animacije, kvizove, disco večer proveli smo lijepo vrijeme u Ravnoj gori.
  Posjetili smo Brod na Kupi, točnije kamp gdje nas je dočekala vesela ekipa Kupa Sports, vodiči koji su neke od nas vodili na paintball, a neke na planinarenje.
  Poslužilo nas je lijepo vrijeme te nam je svima provod u prirodi bio zagarantiran.
  Puni lijepih doživljaja vratili smo se u naše Križevce.

  ALBUM FOTOGRAFIJA

  ________________________________________________________________________________________________________

  Dana 15.3.2023. putovali smo u Sloveniju na edukaciju o presadnicama tvrtke Cornus.
  Tvrtka Cornus iz Slovenije prostire se u naselju Logarovci kod Ljutomera, na tri hektara površine.
  Pogon proizvodi sadnice povrća, začina i jagoda.
  Godišnja proizvodnja iznosi oko 15 milijuna presadnica.
  Sadnice nisu genetski modificirane te su bez virusa i bolesti, prilagođene su našim klimatskim uvjetima i uzgajaju se prema standardima slovenskog zakonodavstva koje je vrlo strogo u pogledu upotrebe fitofarmaceutskih sredstava.
  Tvrtka Poljocentar već dugi niz godina prodaje presadnice tvrtke Cornus.
  Prve pošiljke presadnica su već stigle u Poljocentar.
  Posjetite nas u našim prodajnim centrima i uvjerite se u širok asortiman i kvalitetu.
  Na linku pogledajte kako je to izgledalo!

  ALBUM FOTOGRAFIJA

  ________________________________________________________________________________________________________


  Dana 9.3.2023. održano je predavanje za vinogradare Bilogorskog kraja.

  Predavanje je bilo na temu zaštita vinograda preparatima tvrtke Agrochem-maks, te su predstavljeni Tora proizvodi za ishranu bilja. Predavači su bili: Nataša Mužević dipl. ing. agronomije, Predrag Radojčić dipl. ing. agronomije i Mato Antunović dipl. ing. agronomije.
  Na predavanju se okupilo 60-tak vinogradara i vinara, koji su bili vrlo zainteresirani za temu i bili aktivni sa brojnim pitanjima.
  Nakon stručnog dijela, nastavili smo sa ugodnim druženjem u prostorijama vinarije Vinia vlasnika Saše Šapića.
  Na linku pogledajte kako je to izgledalo!

  ALBUM FOTOGRAFIJA


  ________________________________________________________________________________________________________


  16.12.2022. održalo se zajedničko blagdansko druženje svih djelatnika Poljocentra u križevačkom Hotelu Kalnik
  Naime, Poljocentar je proslavio 30. rođendan.
  Direktor Vladimir Maksić uvodno je pozdravio zamjenika koprivničko-križevačkog župana Ratimira Ljubića, gradonačelnika grada Križevaca Marija Rajna, načelnika Općine Sveti Ivan Žabno Nenada Bošnjaka i načelnika Općine Sveti Petar Orehovec Franju Poljaka, poslovne partnere i djelatnike.
  Tvrtka Poljocentar osnovana je 1992. godine kao trgovačko društvo za trgovinu i usluge sa sjedištem u Križevcima. Osnovna djelatnost tvrtke je maloprodaja i veleprodaja kompletnog repromaterijala za poljoprivredu, prodaja građevisnkog materijala i ostale robe široke potrošnje. Jedan od glavnih cijljeva bio je da nas partneri i kupci prepoznaju kao pouzdanog partnera koji može ponuditi kvalitetnu uslugu koja se temelji na obrazovanim i stručnim djelatnicima. Danas Poljocentar posluje u 24 maloprodajna centra u pet županija i zapošljava više od 100 djelatnika. Nakon 30 godina mogu s ponosom reći da smo ostvarili većinu svojih ciljeva i da su pred nama novi izazovi koje ćemo uspješno savladati.
  Želim zahvaliti našim djelatnicima koji su svih ovih godina svojim predanim radom i zalaganjem doprinijeli našem postojanju i prepoznatljivosti na tržištu – rekao je direktor Maksić i uputio zahvale poslovnim partnerima i obitelji.
  Izvršna direktorica Marina Ivanović kazala je kako će Poljocentar u budućnosti biti još jači i snažniji. -Da bismo u tome uspjeli moramo ulagati u sve raspoložive resurse pa je krajem prošle godine investirano u novi objekt koji će nam polsužiti kao logističko-distributivni centar, a nalazi se u Cubincu u blizini brze ceste i želejzničke pruge. Veličina kompleksa je 40 000 m2, a 5000 m2 je zatvorenog skladišnog prostora – kazala je izvršna direktorica i dodala kako se može spremiti i 10 000 tona žitarica, te u silosima 5000 tona žitarica s planom proširenja te sušarom kapaciteta 600 tona na dan.
  -Uređuje se i nova upravna zgrada s moderno opremljenim uredima i sve zajedničke službe će biti na jednom mjestu.
  Mi ulažemo i u male poljoljekarne na selu kako bi naši kupci pronašli ono što im je potrebno za OPG – kazala je i napomenula kako se ulaže i u vozila svih profila.
  -Imamo asortiman od 6000 artikala za poljprivredu i građevinarstvo. Prodajni centri su u Križevcima, Bjelovaru, Varaždinu i Koprivnici. Imamo na terenu i svoje prodajne predstavnike pa nas znaju kupci u Slavoniji i Baranji, Sisačko-moslavačkoj, Međimurskoj i cijeloj Koprivničko-križevačkoj županiji. Ponosni smo na naše zaposlenike, uspješno smo priveli godinu kraju. Djeci zaposlenika starosti do 15 godina podijelili smo poklone za sv. Nikolu u vrijednosti od 900 kuna, božićnice za svakog zaposlenika od 2500 kuna i nagrade za rad ovisno o rezultatima – rekla je izvršna direktorica i pozdravila umirovljenike koji su radili u Poljocentru.
  Na kraju svečanosti uručune su zahvalnice jubilarcima, a za dobar štimung cijele večeri bio je zadužen Marko Vukes sa bandom.
  Na linku pogledajte kako je to izgladalo!

  ALBUM FOTOGRAFIJA