• AGITA 10 WG

AGITA 10 WG

Šifra artikla: 000232
Jedinica mjere: Kom
Cijena dostupna na upit

Opis artikla

AGITA 10 WG
Dolazi u pakiranju 100g

Insekticid za suzbijanje muha u području javnog zdravstva, komunalne higijene i veterinarstva.

ao aktivnu tvar sadrži tiametoksam u 10%-tnoj koncentraciji uz koji sadrži i muscalure (z-9-tricosene) 0,05% koji je feromon izoliran iz kućne muhe (Musca domestica), a djeluje kao seksualni atraktant na kućne muhe.

Može se upotrebljavati u peradarnicima, tovu svinja i teladi, mljekarnama, ostalim uzgojima životinja, zoološkim parkovima, deponijima smeća i kontejnerima za otpad i drugim sredinama gdje se za to ukaže potreba.

Odlični rezultati postižu se u kombinaciji s Neporexom 2 SG.

Doze:

U odvojenoj posudi otopiti AGITA 10 WG u propisanoj količini mlake vode te snažno promiješati. Smjesu nanositi trakasto na svakih 100 m2. Treba premazati najmanje 20 dijelova veličine 10 x 30 cm.

Način i uvjeti uporabe:

Agita 10 WG treba se primijeniti na mjestima gdje se muhe skupljaju, kao na primjer na toplim i sunčanim zidovima, prozorskim okvirima, stupovima, pregradama na životinjskim farmama, cijevima itd.

Sredstvo se primjenjuje tijekom dana kada je pripremljena suspenzija i to najbolje odmah nakon pripreme. Ne preporučuje se tretirati prljave ili tek obojene zidove. Životinje mogu biti u prostoriji tijekom tretiranja, ali ne smije se nikada prskati direktno u životinje.

Prije uporabe proizvoda pročitati uputu za uporabu i deklaraciju o proizvodu.
 

Ostale informacije