• KILLTEC ULTRA 1L

KILLTEC ULTRA 1L

Šifra artikla: 029173
Jedinica mjere: Kom
Cijena dostupna na upit

Opis artikla

insekticid, pripravak za suzbijanje muha
Aktivna tvar: 1 L proizvoda sadrži: 40 g ?-cipermetrin, 20 g Tetrametrin, 5 g esfenvalerat (ISO), piperonil butoksid.
OPIS PROIZVODA: biocidni pripravak za suzbijanje i kontrolu muha i drugih letećih insekata u stajama, spremištima i skladišnim prostorima.Zbog svog sastava ovaj proizvod pokazuje produženi učinak koji traje i do 4 tjedna.
Područja primjene: Staje za goveda, perad i svinje. Sadržaj bočice dovoljan je za tretiranje prostora od cca 500 m2 površine.
DOZIRANJE I UPUTA ZA UPORABU:
Priprema otopine za špricanje: sadržaj bočice (1000 ml) razrijediti u 10 L vode, pripremljenu otopinu raspršiti po površinama na kojima se zadržavaju muhe ( cca 40 ml/m2 ) (zidovi, stupovi, prozori i okviri vrata).;
Priprema otopine za premazivanje: 1 kg šećera rastopiti u 10 L vode i dodati sadržaj bočice (1000 mL), pripremljenu otopinu premazati četkom po zidovima, stupovima, oko vrata i prozora.
Napomena: Učinak protiv muha nastupa odmah. Da bi proizvod imao dobar učinak dovoljno je tretirati oko 40 % površine staje. Pripremljenu otopinu, spremnu za korištenje treba iskoristiti tijekom jednoga dana. Ne tretirati svježe obojane zidove, ne koristiti na akrilnim cijevima, staklima i silikonima oko stakla, te stiroporu. Tretirati samo područja nedostupna životinjama. Za vrijeme i 24 sata nakon tretiranja treba se osigurati odgovarajuće prozračivanje. Da bi imali najbolji učinak u suzbijanju muha preporučamo korištenje proizvoda “Fly tomb” za suzbijanje larvi i crva u odvodnim kanalima i stajnjaku. Kako bi se spriječio razvoj otpornosti muha također se preporuča s vremena na vrijeme promijeniti aktivnu tvar. U tu svrhu naši proizvodi LD 100 A, LD 100 B, LD 100 G, LD 100 I su najbolje rješenje.
 

Ostale informacije