KWS-KASHMIR 25MK

Šifra artikla: 031866
Jedinica mjere: Kom
Cijena: 1,13 Kn

Opis artikla

Performanse ovoga hibrida, pri čemu prije svega mislimo na prinos zrna, daju za pravo slobodno reći kako je ovo hibrid koji će izmamiti zadovoljstvo i osmijeh kod svih onih proizvođača koji žele “zgrabiti priliku” s ovim hibridom.


KWS-KASHMIR 25MK

KWS Kashmir je hibrid koji je testiran u mnogim zemljama diljem Srednje, Jugoistočne, Istočne Europe, ali isto tako i Rusije, i u svima njima polučio rezultat koji daje za pravo očekivati kako će u predstojećim sezonama koje su pred nama ovaj hibrid u spomenutim područjima zauzeti lidersku poziciju u spomenutome segmentu dozrijevanja. Činjenica je kako je upravo ovaj segment dozrijevanja na granici FAO 300 i 400 postao dominantan na tržištima u regiji, ali isto tako i na tržištu Republike Hrvatske te smo stoga selekcionirali hibrid koji će zadovoljiti zahtjeve svih Vas koji ćete poželjeti rušiti granice i ostvariti „kilogram“ više od svih ostalih.

KWS Kashmir krasi srednje visoka stabljika, čvrsta i vrlo elastična s vrlo snažnim i izraženim „staygreen“ efektom koji je izraženo produžen u odnosu na druge hibride iz pripadajućega FAO segmenta. Nevjerojatna je brzina kojom hibrid u završnoj fazi dozrijevanja otpusti vlagu iz zrna unatoč navedenoj karakteristici snažnoga zadržavanja zelene mase. Hibrid koji formira poprilično veliki klip za navedenu vegetacijsku grupu, uglavnom pozicioniran na sredini stabljike ili nešto malo iznad toga. Uglavnom formira 16 do 18 redova zrna na klipu.


Zrno je dosta krupno i izuzetno velike hektolitarske mase, odnosno mase tisuću zrna što je jedan od ključnih elemenata izuzetno visokoga prinosa. Zbog svoga izrazito visokoga potencijala prinosa zrna ovaj hibrid predvodnik je grupe hibrida koja je svrstana u skupinu PLUS4GRAIN i koji je ustvari jasan i nedvosmislen pokazatelj što znači PLUS4GRAIN.
 

Ostale informacije