• MASKA I PROTEKTOR

MASKA I PROTEKTOR

Šifra artikla: 100033
Jedinica mjere: Kom
Cijena dostupna na upit

Opis artikla

PROTEKTOR900
PRIMJENA: U povrtlarstvu i cvjećarstvu, za potapanje lučice ,gomolja krumpira,sjemena mahune, graška i dr., korijena rasade povrća ,duhana ,cvijeća i sveg lukovičastog cvijeća.
Protector900 je koncentrirani macerat bijelog luka, ljute paprike i celera, zelene boje, dobiven na poseban način.
DJELOVANJE: Svojim karakterističnim mirisom odbija zemljišne štetočine , a svojim sastavom ne remeti mikrobiološke karakteristike zemljišta . Ekstrakti dobiveni maceracijom iz bijelog luka i ljute paprike djeluju i kao prirodni fungicid.
NAČIN PRIMJENE: Pomiješati 50 ml Protectora900 sa 1,5l vode(konc.3.3%).
Lukovice ,gomolje ,rasadu i drugo ,potopiti 30 minuta u pripremljenu radnu tekućinu ,neposredno prije sadnje .Nije potrebno dodavati okvašivač i druga kemijska sredstva.
Proizvod NE SADRŽI PESTICIDE I DRUGE KEMIKALIJE!!!!!!
POTPUNO JE EKOLOŠKI I NEMA KARENCU!!!!!!!

MASKA
: Maska je 100% organski preparat i nema nikakvog štetnog djelovanja na ljude, životinje, okoliš i vodu!Namjena joj je suzbiti SVE zemljišne štetočine i spriječiti ih da prave štetu na usjevima (suzbija i puževe)!Djeluje na način da svojim mirisom i okusom rastjera sve štetočine ali ih ne ubije,djeluje tokom cijele vegetacije na svim kulturama ,posebno povrtlarskim!Osim što djeluje na zemljišne štetočine pokazala se kao izvrstan poboljšivač tla jer su usjevi na površinama tretiranim maskom značajno bolji,bujniji i zdraviji!Maska ima dozvolu za upotrebu u ekološkoj proizvodnji!Primjena je jako jednostavna,neposredno pred sjetvu treba je inkorporirati(frezom) u sjetveni sloj(15-20cm) i dalje sve raditi kao obično!Prosječna doza je 1kg/100 m2,ukoliko je zemljište jako zaraženo doza se može povećati bez ikakve opasnosti i posljedica!Primjena je jako široka,od proizvodnje razne rasade,cvijeća,prilikom sadnje voćnjaka,u čišćenju humusa od raznih kukaca te u cijeloj povrtlarskoj pa i ratarskoj proizvodnji!
 

Ostale informacije