• NEO-ALFA 100ml

NEO-ALFA 100ml

Šifra artikla: 029481
Jedinica mjere: Kom
Cijena dostupna na upit

Opis artikla

NEOPITROID ALFA je rezidualni insekticid za javnu higijenu širokog spektra djelovanja.
Suzbija leteće i gmižuće insekte, i vrste insekata otporne prema organskim fosfornim i organskim klornim ugljikovodicima. Stabilniji je prema negativnom utjecaju povišene temperature nego ostali piretroidi. Perzistentan je na grubim i poroznim površinama. Bezmirisan za vrijeme i poslije prskanja. Ne ostavlja tragove, ne boji niti korodira. Neznatno opasan za čovjeka, a u okolišu ne zaostaje jer je biorazgradljiv.
UPOTREBA
NEOPITROID ALFA je insekticid iz skupine piretroida. Suzbija ličinke i odrasle oblike insekata. Ima dobro početno djelovanje i dovoljno dugo produljeno djelovanje. Suzbija: muhe (Musca domestica, Fannia spp., Simulium spp., Glossina spp.), komarce (Anopheles spp., Culex spp., Aedes spp.), žohare (Blatella germanica, Blatta orientalis, Periplorieta americana), mrave (Formicidae), buhe (Xenopsylla cheopsis), stjenice (Cimex spp., Triatoma spp., Rhodniusspp.) NEOPITROID ALFA se upotrebljava u kućanstvima, bolnicama, hotelima, kuhinjama, tvornicama, itd.
DOZE UPOTREBE I RAZRIJEĐIVANJE
NEOPITROID ALFA se razrjeđuje s vodom. Odmjerena količina preparata dodaje se izravno u spremnik prskalice u koji je prije toga natočena potrebna količina vode. Prska se pod niskim tlakom i s punim mlazom, a uzima se 1l suspenzije za 20 m2 površine. Upotrebljava se u količini od 25 do 50 ml na 5l vode, što je dovoljno za 100 m2. Pripremljenom suspenzijom prskaju se površine po kojima se insekti kreću ili na koje slijeću, pukotine i raspukline iza namještaja i opreme. Više doze služe za prvo početno prskanje, a niže doze preporučuju se za suzbijanje letećih insekata i za dalja rutinska prskanja. Prije upotrebe treba dobro promućkati sadržaj u prskalici. Ako je između prskanja stanka, treba ponovno promućkati.
 

Ostale informacije