• PLANTAFOL 5.15.45. 1L

PLANTAFOL 5.15.45. 1L

Šifra artikla: 021054
Jedinica mjere: Kom
Cijena dostupna na upit

Opis artikla

Tip: Mineralna gnojiva

Plantafol je kompletna serija NPK folijarnih gnojiva pojačana mikrohranjivima. Plantafol folijarna gnojiva rezultat su dugogodišnjeg istraživanja i razvoja, potpuno su sigurni za korisnike i kompatibilni sa svim agrokemikalijama. Svi proizvodi iz linije Plantafol pospješuju rast i razvoj kultura u svim razvojnim fazama. Zbog svojih sastojaka (kelatnih oblika mikroelemenata - EDTA kelata, dušika, fosfora i kalija). Plantafol pozitivno utječe na fiziologiju biljaka pružajući brzu i potpunu apsorpciju hranjivih tvari.

Plantafol linija sadrži različite količine dušika, fosfora, kalija, magnezija, sumpora i željeza. Mikroelementi su neophodni za odvijanje određenih metaboličkih procesa i isti mikroelementi mogu biti uključeni u više biljnih funkcija. Ti mikroelementi formiraju dijelove enzima, nosači su električni nabijenih molekula i formiraju elemente stanične regulacije.
Plantafol linija proizvoda uključuje proizvode bazirane na različitim sastojcima dušika, fosfora i kalija s konstantnim sadržajem mikroelemenata. Ti su mikroelementi biljci potrebni u malim količinama, ali su jako važni za metabolizam biljke.

Plantafol 5-15-45
Visok sadržaj kalija u formuli poboljšava sazrijevanje i kvalitetu plodova. Proizvod je vrlo učinkovit kada se primjenjuje u fazi dozrijevanja plodova.

Gdje i kada primijeniti Plantafol gnojiva?
kao nadopuna gnojidbi preko tla
za pojačavanje specifičnih aktivnosti biljke (cvjetanje, formiranje ploda, rast ploda i dozrijevanje)
pomoć biljci u stresnim situacijama (presađivanje, nepovoljni mehanički sastav tla, niske temperature, sušni periodi itd.)

Prednosti Plantafol linije folijarnih gnojiva?
potpuna i gotovo trenutna topivost
sva hranjiva dopiru u tkivo biljke, nema kristaliziranja na površini lista - to je moguće jer su svi mikroelementi u kelatnom obliku na bazi EDTA
ne sadrži otrovne elemente kao što su natrij i klor
ne stvaraju se naslage, talog i kamenac na opremi koja se koristi za prskanje
potpuno je siguran za usjeve

Upute za primjenu:
Folijarna primjena svakih 15 do 20 dana.
 

Ostale informacije