• SPREJ STOP 400ml UNIVERZALNI INSEKTICID

SPREJ STOP 400ml UNIVERZALNI INSEKTICID

Šifra artikla: 007702
Jedinica mjere: Kom
Cijena dostupna na upit

Opis artikla


Effect Univerzalni insekticid - aerosol
Učinkoviti insekticid za zaštitu od svih vrsta gamadi s trostrukim djelovanjem- trenutno je učinkovit, dugotrajno zaštićuje i osvježava prostor ugodnim mirisom.
Prednosti:
trenutna i dugotrajna zaštita
5 sekundi raspršivanja zaštiti prostor veličine 20 m2
dodan repelent, odbija gamad
prostor ispuni ugodnim mirisom
bez dodatka PBO (insekticid se na dnevnom svjetlu brzo razgrađuje i zato ne treba puno prozračivati)
štiti zatvorene i otvorene prostore
ne ostavlja mrlje
Opis:
Effect univerzalni insekticid u aerosolu sadrži dvije aktivne tvari, permetrin i tetrametrin, te zato omogućuje trenutnu i dugotrajnu zaštitu unutarnjih i vanjskih prostora od muha i komaraca, a učinkovit je i za zaštitu od moljaca, mušica, grinja i ostalih vrsta gamadi, npr. za zaštitu od mrava, šećernih četinaša, žohara, uši i sl.
Posebna formulacija dviju aktivnih tvari djeluje kontaktno i zato trenutno uništava dosadnu gamad, a s dodanim repelentom ima i produženo djelovanje pa će tretirani prostor još dugo vremena biti bez insekata. Dodan je i miris koji prostor ispunjava ugodnim mirisom citrusa. Sredstvo ne ostavlja mrlje na tretiranim površinama.
Uputa za uporabu:
Sredstvo prije uporabe dobro protresite i onda prskajte. Raspršivač držite u okomitom položaju. Za muhe, komarce i ostale leteće insekte prskajte prema gore, u svim pravcima. Pet sekundi prskanja dovoljno je za prostor veličine 20 m2. Za bolji rezultat raspršite sredstvo po svim kutovima prostora. Protiv gmizavih insekata prskajte u njihova skrovišta s udaljenosti od 30 cm.
Ne koristite sredstvo u pretjeranoj količini ili na neki drugi način od onog u uputama. Ne prskajte po ljudima, domaćim životinjama, opremi za pripremu hrane i priboru za jelo.
Effect univerzalni insekticid preporučamo za uporabu u stambenim prostorima, podrumima, spremištima, na terasama, u kampovima te u ostalim otvorenim i zatvorenim prostorima u kojima se zadržava i obitava gamad
Pakiranje:
400 ml
 

Ostale informacije